Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

Vuosi 2008


30.8.2008: Käytettiin tänään äidin kanssa Mallaa näyttelyssä Yppärissä (oli meillä myös mimo mukana). Ennakko-odotukset eivät olleet mitkään mahtavat , koska Malla ei ollut millään maailman pirteimmällä päällä tänään, mutta kuitenkin tosi positiivinen yllätys tuli ja Malla oli JUN ERI 1, PN 3  ja sai ihka ensimmäisen sertinsä,  loistava päivä siis!:) 

Mallan arvostelu: "Hyvänkokoinen, riittävä luustoinen narttu. Selvä sukupuolileima. Oikeat mittasuhteet. Hyvä pään muoto, hyväasentoiset korvat, hyvä otsapenger, vahva kuono. Erinomainen ylälinja. Hyvä hännän asento. Hyvä rungon muoto ja syvyys, hyvä eturinta. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvät etu- ja takaliikkeet. Ryhdikkäät sivuliikkeet. Hyvä karvanlaatu." -tuomari Marjatta Pylväinen-Suorsa

 

Kuva: Jenna Sergejeff

kuva_007.jpg

- Jenna -

 

 

21.7.2008: Mallaa ja Cessiä käytettin 19.päivä siellä lappalaisten erkkarinäyttelyssä ja ainakin Mallan osalta meni hyvin:) Cessiä me ei ollakkaan käytetty pitkään aikaa missään, näyttelyissä tai harkoissa, ja se kyllä hieman näkyikin siinä, että tyttö aristeli tuomaria, mutta kuitenkin oltiin silti ihan tyytyväisiä Cessin EH:n. Tosiaan, tällä kertaa äiti (Johanna) käytti Mallan kehässä ensimmäistä kertaa:) Kyllähän tuota näytti vähä jännittävän, mutta hyvin se meni:) Itse lähinnä otin valokuvia ja  käytin myös Cessin kehässä. Laitan vielä kummankin arvostelun tähän perään:

Mallan arvostelu:  " normaalisti liikkuva, kaunispiirteinen, kevyehkö pää, hyvät korvat, kauluskarvaa puuttuu, rungoltaan tiivis, hyvin jäntevä, hyvä rinta, raajat kokonaisuuteen sopivat, oikea-asentoiset, voimakkaan sävykäs parkinruskea turkki, hyvä häntä" -tuomari Raimo M. Viljamaa. 

Cessin arvostelu: " terveesti liikkuva narttu, kaunisilmeinen pää, hyvät korvat, rungoltaan voimakkaan tiivis, hieman tuhdissa kunnossa oleva, hyvät raajat joskin takasissa hieman ulkokierrettä, erinomainen kaunis harmaa turkki, hyvä häntä" -tuomari Raimo M. Viljamaa.

- Jenna -

 

25.2.2008: Cessin kans aloitettu TOKO:n alkeiskurssi.Alku näyttää ihan lupaavalta.Harjoiteltu sivulle tuloa, paikallaan oloa ja nopeaa maahan menoa,mikä kylläkin Cessillä menee vähän hiastetusti,mutta kuitenkin ihan tyytyväinen olen. Kontaktinhan Cessi on aina ottanut kouluttajaansa ihan hyvin, oli se sitten minä tai Jenna.


 

Kuva: Jenna Sergejeff

5.jpg

 

- Johanna -