Sisältölaatikko

Teksti tai HTML-koodi

Vuosi 2009

28.10.2009: Viime viikonloppu meni lappalaiskoirien syyserkkarissa Jyväskylässä. Sää oli aika kostea ja kolea,mutta muuten ihan kiva reissu,jos ei oteta huomioon paluumatkan vastoinkäymisiä auton kanssa.Tultiin nimittäin hinausautolla viimeiset parisataa kilsaa kotia. No itse reissuun: meillä oli mukana Malla,Viivi ja vääränrotuisena turistikoirana Mimo. Mallan jälkikasvua oli myös paikalle saapunut ja pennuilla ihan hyvin lähti näyttelyura käyntiin. Malla itse jatkoi tutuksi tullutta EH -linjaa seuraavanlaisin arvosteluin:

" Hyvin naisellinen, narttumainen,hieman kapea pää.Hyvä purenta,silmät ja korvat.Hyvä kaula ja ylälinja.Kiitettävästi kulmautunut edestä.Aavistuksen pitkä runko.Hyvin kulmautunut takaosa.Liikkeet vielä vähän epävakaat.Runsas hieman pehmeä turkki. " - tuomari Pirjo Hjelm

Viivi kävi myös luovuttamassa verta pra-testiin.Nyt sit odotellaan vastausta, onko kantaja vaiko terve:) Nähtiinhän me myös Manskin komea iskä Jyväskylässä:))

- Johanna -

 

8.8.2009: Käytimme Mallaa Limingassa näyttelyssä, Mimokin oli meillä mukana turistikoirana:). Sää oli kyllä tosi helteinen ja tukala. Ampiaiset kiusasivat minkä kerkesivät ja koirat loikoilivat maassa,kun oli niin kuuma. Mallan luokassa oli vain kaksi avo -narttua,kumpikin saivat EH:n ja Malla sijoittui kuitenkin ensimmäiseksi saaden seuraavanlaisen arvostelun:

" Parkki vaalein merkein. Oikiat mittasuhteet. Hyvä pää ja korvat. Selässä hieman pehmeyttä, muuten hyvä raaja ja runko rakenne. Hyvä häntä. Turkki ei aivan parhaimmillaan. Normaalit liikkeet. Luonne oikea. " -tuomari Jari Fors.

- Jenna -